آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
سیر تازه :•: 3 حبه
باقالی :•: 3 پیمانه
شوید تازه یا خشک :•: 1 پیمانه
تخم مرغ :•: 2 عدد
نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم
روغن :•: به مقدار لازم
در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه خورشت باقلاقاتق ابتدا باقلا را 4 الی 5 ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و 2الی 3 بار آب آن را عوض کنید و پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.
سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید(اگر بوی سیر شما را اذیت میکند از پودر سیر استفاده کنید) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید
تا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود.(در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم میتوان استفاده کرد)
در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد،سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید
و 2 لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا 15 الی 20دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شودو آب بسیار کمی خورشت دا شته باشد.
پس از گذشت 15دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنید
که از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.
توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را ماننده دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.
آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید
:: برچسبها:
باقلا قاتق ,
باقاله قاتق ,
طرز تهیه باقلا قاتق ,
دستور پخت باقلا قاتق ,
درست کردن باقلا قاتق ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0